Den Osse
(Brouwershaven)
Zomerdorp Grevelingen is een bungalowpark met 130 recreatie bungalows. De bungalows zijn eigendom van de particuliere eigenaars De meeste bungalows worden door de eigenaar zelf gebruikt, terwijl zo'n veertig bungalows ook verhuurd worden. Hetzij particulier of via Zeeland Vakantiewoningen
Het park is gelegen op Schouwen-Duiveland aan de Blankersweg in Den Osse aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwaterbinnenmeer van Europa. Een eldorado voor alle soorten watersport. Sportduikers kunnen hier genieten van de prachtige onderwaterwereld. Een zicht van meer dan 10 meter is meer regel dan uitzondering.
Op het water is meer dan genoeg ruimte om te zeilen, surfen, motorboten zonder dat je elkaar in de weg zit. Op 200m afstand van het park is de jachthaven van Watersportvereniging "Den Osse".
Op loopafstand ligt het voormalig vissersstadje Brouwershaven
Het park is begin jaren 80 van de vorige eeuw ontwikkeld en gebouwd. Hierdoor is de begroeing inmiddels zodanig dat er voor de bewoners veel privacy is. Door de diversiteit in bouw en ligging van de huisjes is een echt "dorps" aanzien ontstaan. Het park is afgesloten met een slagboom waarvan elke huiseigenaar 2 sleutels heeft. Door registratie in de computer van de slagboom kunnen er slechts maximaal 2 auto's per huisje op het terrein. Hierdoor is het park zeer verkeersluw. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Voor de kinderen is er een speelweide met o.a. een glijbaan en schommels.Het park grenst direct aan 'Port Greve"van Landal Greenparks met faciliteiten als; winkelcentrum, restaurant, speelhal, snackbar, minigolf, en zwembad. Hiervan kan (tegen betaling) gebruik gemaakt worden.
Fotogalerij van het park

Grotere kaart weergeven
Kaart
2007  Paiazul Webdesign